2008


Újabb termékkel bővítettük a gluténmentes termékeink körét: BABY MUM-MUM rizses piskóta gyerekeknek 50g A termék 6 hónapnál idősebb gyermekek részére ajánlott. Válogatott finom rizsből gyártva. Puha és biztonságos a rágása . A csomagolás biztosítja a termék frisseségének megőrzését. Egészséges energiaforrás. Felhasználási lehetőségek: 1. A terméket egy edénybe apró darabokra törjük, hozzáadjuk a tejet, vagy langyos vizet és addig keverjük, míg nem képződik belőle pép. A gyermeket kiskanállal etetjük. Ha a gyermek szomjas, vízzel itatjuk, nem tejjel. 2. Ha a gyermek önákkóan tud enni , engedjük, hogy rágcsálja a kétszersültet. Könnyen és gyorsan olvad a szájban. Figyelmeztetés: A gyermeket táplálkozás közben ne hagyjuk felügyelet nélkül. Információk a szülők részére: - könnyen emészthető - szintetikus festékadalékot és aromát nem tartalmaz - vegyi konzerválóanyagoktól mentes - glutént nem tartalmaz - koleszterin menetes - alacsony zsírtartalmú - egészséges energiaforrás
Lisztérzékenyek figyelem! Új kenyér lisztkeverék készült a számotokra! A szlovákiai Novalim gyár kísérletezte ki ezt az ízletes, könnyen elkészíthető kenyérport, elsősorban kenyérsütő géphez. A 400 grammos lisztkeverékhez csak 4 dl hidegvíz kell, és a kenyérsütő program indulhat is (alap programon, sötét héj beállításával).
Ismét új termékeket szeretnék bemutatni Önöknek: a Celi Hope sorozat 2 új tagját, a glutén - és laktózmentes kakaós nápolyit, 100 grammos kiszerelésben, és a glutén - és laktózmentes karamellás kekszet 115 grammos kiszerelésben. Keressék a kóstolókat a szaküzletekben.
Ismét új termékeket szeretnék bemutatni Önöknek: a Celi Hope sorozat 2 új tagját, a gluténmentes és diabetikus vaníliás nápolyit, 35 grammos kiszerelésben, és a dibetikus, gluténmentes, és tejmentes mogyorós nápolyit szintén 35 grammos szeletekben.
Új termékekkel bővült a Racio gyár termékpalettája: Crocamtte cheddar sajtos, hagymás-tejfölös, baconos, fokhagymás ízekben. Ezek a termékek a chipseket tudják kiváltani étrendünkből, nem olajban sülnek, hanem extrudálással készülnek, tehát ropogós finomság, különböző sós ízekben. Másik újdonság a Siouette sajtos. és paradicsomos-bazslikomos ízekben. Ezek puffasztott rizstallérok, de végre sós ízekben. És néhány hete már kapható a diabetikus csokoládéba mártott rizsszelet, ami a lisztérzékenyek és a cukorbetegek számára egyaránt csemege.
Kedves Látogató! Ezen az oldalon mutatjuk be a gyártói újdonságokat, és az akciós áron vásárolható termékekre is itt hívjuk fel figyelmüket. Akik már ismerik termékeinket, azoknak is újdonsággal szolgálhatunk a Celi Hope termékcsalád új tagjaival: földimogyorós krémmel töltött ostya csokimázban (35g), kókuszos ostya (17g), kakaóval töltött ostya (19g), mogyorós tallér kakaómázban (25g), kakós tejmasszában féligmártott piskóta formájú keksz (100g, kakóval töltött, kakómázba mártott ostya (24g). A Diabeta termékcsalád is bővült új taggal: földimogyorós krémmel töltött, csokoládéba mártott tallér (25g).


Aktuális hírek v1.1
Copyright © 2005 ArturSoft - www.indulj.hu