Kenderes Nápolyik
Kenderliszt, kendermag és kender olaj is megtalálható az összetevők között. A kendermag fogyasztásának évszázadokra visszatekintő múltja van, hiszen egy sokoldalú és rendkívül jótékony hatású magról beszélünk.

Elsőként említendő, hogy a kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani.

A kendermagban fellelhető fehérje a legmagasabb szinten hasznosítható növényi fehérjék közé tartozik, rendkívül könnyen felszívódik, így nagymértékben hozzájárulhat az egészséges immunrendszer fenntartásához.

Csökkenti a vér koleszterinszintjét, megakadályozza az éren az artériákban a plakkok lerakódását és ezáltal csökkenti a stroke vagy a szívroham kockázatát.

Kendermag olajat 100%-os tisztaságban a magok préseléséből nyerik, hasonlóan az extra szűz olívaolajhoz. Ezt az olajat nevezik a természet legtökéletesebben kiegyensúlyozott olajának, mert tartalmazza tökéletes 3:1 arányban az Omega-6 és Omega-3 esszenciális zsírsavakat. Ez az arány az optimális az egészséges emberi táplálkozáshoz.

A pozitív élettani hatások sorába feltétlenül megemlítendő a kendermag magas rosttartalma, mely elősegíti az emésztést, hatásos savtúltengés esetén és garantálja a jó bélműködést.
Kitűnő ásványi anyag forrás is, kálcium, magnézium és kálium tartalma miatt, ezen kívül a kendermag bővelkedik B- és E-vitaminban.

A kendermag nem tartalmazza a kábító hatású tetrahidro-kannabinolt (=THC). A THC ugyanis a növény virágos hajtásainak levelein elhelyezkedő mirigyekben van. A kendermag fogyasztásának így semmilyen kábító hatása nincsen!
Kender nápolyi féligmártott
  Kenderes Nápolyik
180.00 HUF
A nápolyik tojás mentesek és hozzáadott folsavat tartalmaznak! 40g Add
Kender nápolyi kakaóval mártott
  Kenderes Nápolyik
195.00 HUF
A nápolyik tojás mentesek és hozzáadott folsavat tartalmaznak! 50g Add
Kender nápolyi tejes töltelékkel
  Kenderes Nápolyik
175.00 HUF
A nápolyik tojás mentesek és hozzáadott folsavat tartalmaznak! 40g Add
Pages: | 1 |